Man City-talent Rekik krijgt van PSV rugnummer Bouma

Karim Rekik neemt bij PSV rugnummer 3 over van Wilfred Bouma. Woensdag rondden de Eindhovenaren de komst af van de achttienjarige verdediger, die wordt gehuurd van Manchester City.

Man City-talent Rekik krijgt van PSV rugnummer Bouma

'Ik ben hartstikke blij met PSV. Ik ben enorm goed ontvangen, en ga er alles aan doen om met PSV de landstitel te winnen', reageerde Rekik op de website van zijn nieuwe club. 'Ik wil bij PSV bovendien een betere voetballer worden. We hebben een fantastische trainer en talentvolle spelers. Ik heb er veel zin in.'

Rekik staat sinds de zomer van 2011 onder contract bij City, dat hem overnam van Feyenoord. Afgelopen seizoen maakte het talent op 22 december zijn competitiedebuut namens The Citizens tijdens de 1-0 thuiszege op Reading. Bij PSV krijgt hij komende jaargang de kans om meer ervaring op te doen.

Na Jeffrey Bruma, Florian Jozefzoon en Adam Maher is Rekik de vierde aanwinst voor PSV, dat Stanislav Manolev, Abel Tamata en Jeroen Zoet zag terugkeren van een verhuurperiode. De Eindhovenaren raakten deze zomer echter ook al acht spelers kwijt, terwijl mogelijk ook Kevin Strootman nog vertrekt.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen