Malen in Duitsland gelinkt aan Liverpool

Reacties

Volgens Duitse berichtgeving heeft Liverpool serieuze interesse in Donyell Malen. De aanvaller van Borussia Dortmund is het seizoen sterk begonnen en Liverpool-trainer Jürgen Klopp ziet in hem een welkome versterking.

Malen in Duitsland gelinkt aan Liverpool
© Pro Shots

BILD meldt dat Liverpool serieus in de markt is voor de Nederlander. Naar verluidt is de vraagprijs van Borussia Dortmund zestig miljoen euro. Het is overigens niet voor het eerst dat Liverpool Malen op de korrel heeft. Sky Deutschland schreef in 2021 al dat Liverpool zich had gemeld voor Malen. Destijds was hij nog actief voor PSV.

Malen heeft zijn goede vorm van het einde van afgelopen seizoen meegenomen naar het huidige seizoen. Vanaf april begon de doelpuntenproductie ineens serieuze vormen aan te nemen. In de laatste negen Bundesliga-wedstrijden van het seizoen was de buitenspeler goed voor zeven goals en drie assists. Dit seizoen is hij begonnen met drie doelpunten uit vijf wedstrijden.

Op dit moment heeft Liverpool de posities voorin al redelijk dubbel bezet. Mohamed Salah, Diogo Jota, Cody Gakpo, Luís Diaz en Darwin Núñez zouden de voornaamste concurrenten van Malen worden mocht Liverpool daadwerkelijk doorpakken komende winter.

Spelersprofiel

D. Malen


Geboortedatum:
19 januari 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Wieringen
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Borussia Dortmund
Nationaal team:
Nederland
Nationaal team:
Netherlands Under 23
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.