Maldini en Nesta halen Cvitanich in huis

Reacties

Dario Cvitanich vervolgt zijn carrière in de Verenigde Staten. De voormalige spits van Ajax heeft een contract getekend bij Miami FC, de club van eigenaar Paolo Maldini en trainer Alessandro Nesta.

Maldini en Nesta halen Cvitanich in huis

Cvitanich heeft een eenjarig contract getekend bij Miami, dat uitkomt in de North American Soccer League, het niveau onder de Major League Soccer. 'Dario is een zeer welkome versterking voor ons', uit Nesta zijn blijdschap over de komst van de ex-Ajacied.

'Hij heeft ervaring in Zuid- en Midden-Amerika, maar ook in de Eredivisie. Dat maakt hem voor ons een buitenkansje.' Cvitanich kijkt uit naar de samenwerking met Nesta: 'Zijn aanwezigheid was voor mij een belangrijke reden om hier te tekenen.'

De 31-jarige Cvitanich komt over van het Mexicaanse Pachuca, waar hij sinds januari onder contract stond. Daarvoor speelde de Argentijn voor Nice, waar hij in het seizoen 2012/13 zijn beste jaar kende door in 29 competitieduels negentien keer te scoren. Cvitanich stond van medio 2008 tot de zomer van 2012 onder contract bij Ajax. Hij kwam tot slechts dertig wedstrijden voor de Amsterdammers, die hem uitleenden aan Pachuca en Boca Juniors.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.