Makkelie fluit voor het eerst duel om Johan Cruijff Schaal

Reacties

Danny Makkelie is door de KNVB aangewezen om zondag de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PEC Zwolle en Ajax te fluiten. Voor de 31-jarige arbiter is het de eerste keer dat hij tijdens de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen de leiding heeft.

Makkelie fluit voor het eerst duel om Johan Cruijff Schaal

Dave Goossens en Bas van Dongen assisteren Makkelie vanaf de zijlijn. Vierde official Mario Diks en vijfde en zesde officials Kevin Blom en Dennis Higler maken zondag het arbitrale sextet compleet.

Zoals te doen gebruikelijk wordt de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal afgewerkt in De Arena. Tijdens de negentiende editie strijden bekerwinnaar PEC Zwolle en regerend landskampioen - en verliezend bekerfinalist - Ajax om de eerste prijs van het seizoen 2014/15. Om 18.00 uur zal Makkelie fluiten voor de aftrap.

Voorafgaand aan het seizoen 2013/14 was arbiter Richard Liesveld nog de aangewezen persoon om de strijd tussen de bekerwinnaar en de regerend landskampioen in goede banen te leiden. Destijds ging de schaal naar Ajax (3-2 winst op AZ na verlenging).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.