Magallán stuurt Anderlecht met primeur richting finale

Reacties

Anderlecht heeft zich donderdag geplaatst voor de finale van de strijd om de Belgische beker. AS Eupen moest in Brussel buigen.

Magallán stuurt Anderlecht met primeur richting finale
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
3 - 1
AS Eupen
AS Eupen

Doelpunten zijn zeldzaam bij Lisandro Magallán, die tot vanavond bijna een jaar geleden voor het laatst het genoegen van een doelpunt had gehad. Voor Crotone was hij in april 2021 trefzeker geweest tegen Parma. In zijn 21ste duel in Belgische dienst was het weer raak voor de Ajax-huurling.

Met zijn doelpunt zette Magallán in de 27ste minuut Anderlecht weer op koers voor de eerste bekerfinale in zeven jaar tijd. Eupen had het eerste wapenfeit van de thuisclub – Michael Murillo scoorde na vier minuten – snel onschadelijk gemaakt. Smail Prevljak bracht in de negende minuut de stand weer in evenwicht.

Eupen bleef echter een antwoord op de tweede Anderlecht-treffer schuldig en incasseerde direct na rust een volgende tegenvaller. Christian Kouamé effende zo het pad voor Anderlecht naar de finale. Daarin wacht AA Gent als laatste obstakel. De Buffalo's waren woensdag te sterk voor Club Brugge.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.