Madrileen Morata naast Tévez, Ronaldo in de spits bij Real

Reacties

De 22 namen die in Turijn aan de aftrap verschijnen tijdens het duel tussen Juventus en Real Madrid in de halve finale van de Champions League zijn bekend.

Madrileen Morata naast Tévez, Ronaldo in de spits bij Real

Trainer Carlo Ancelotti ruimt bij Real Madrid geen basisplaats in voor Javier 'Chicharito' Hernández. De Mexicaan leek de aangewezen persoon om de geblesseerde Karim Benzema te vervangen in de punt van de aanval, maar de Italiaan kiest voor een andere variant.

Cristiano Ronaldo start in de spits en wordt in zijn rug gesteund door James Rodríguez, Isco en Gareth Bale. Sergio Ramos begint weer op het middenveld, waardoor het hart van de Madrileens defensie wordt gevormd door Pepe en Raphaël Varane.

Real Madrid treft een oude bekende. De Madrileen Álvaro Morata start samen met Carlos Tévez in de voorhoede. De spits werd afgelopen zomer nog overgenomen van De Koninklijke en was in de achtste finale tegen Borussia Dortmund al van grote waarde. Mede dankzij zijn treffer en assist in de heenwedstrijd tegen Borussia Dortmund (2-1) en een doelpunt in de return (0-3) plaatste De Oude Dame zich bij de laatste acht.

Hieronder de opstellingen:
Juventus:
 Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Sturaro; Vidal; Tevez, Morata.
Real Madrid:
 Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Ramos, Kroos; Bale, James, Isco; Ronaldo.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.