Maccabi Haifa en Meulensteen per direct uit elkaar

Reacties

Maccabi Haifa heeft per direct afscheid genomen van trainer Rene Meulensteen. Op de clubsite melden de Israëliërs dat beide partijen gezamenlijk hebben besloten een einde te maken aan het dienstverband.

Maccabi Haifa en Meulensteen per direct uit elkaar

Uit de eerste reactie van Meulensteen blijkt dat de situatie niet langer houdbaar was. 'Helaas waren de resultaten niet goed. De club en het publiek verdienen veel betere resultaten. Toch zal Maccabi Haifa voor altijd een plek in mijn hart hebben.'

De twaalfvoudig winnaar van de Israëlische competitie boekte teleurstellende resultaten onder de 52-jarige Brabander en vond zichzelf daardoor terug op de zevende plaats op de ranglijst. Maccabi Haifa won onder Meulensteens leiding slechts één keer in het nieuwe jaar. Dieptepunt was de 0-3 nederlaag zaterdag tegen Hapoel Haifa, waarin Piet Velthuizen uitblonk namens de tegenstander. Het was al zestien jaar geleden dat Maccabi Haifa met een dergelijke marge verloor van zijn rivaal.

Meulensteen was pas vanaf begin dit seizoen werkzaam in Haifa. Daarvoor was hij in verschillende functies werkzaam bij Philadelphia Union, Fulham, FC Anzhi en Manchester United, waar hij de rechterhand van Sir Alex Ferguson was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.