Maas pept zijn ploeg op: 'Nog één duel, wij moeten winnen'

Reacties

Het besef dat zondag op bezoek bij FC Twente voor Vitesse alleen de zege telt, is er bij trainer Rob Maas. Zelf winnen en vervolgens kijken wat concurrenten NEC, FC Groningen en PEC Zwolle hebben gedaan, dat is het recept op de laatste speeldag voor Vitesse, dat nog hoopt op Europees voetbal.

Maas pept zijn ploeg op: 'Nog één duel, wij moeten winnen'

Vitesse begint aan de laatste competitiewedstrijd als nummer tien van de Eredivisie. Maas en co moeten nog minstens twee ploegen voorbij voor een ticket voor de play-offs voor Europees voetbal. 'Nog één duel. Wij moeten winnen', aldus de strijdvaardige Maas op de Vitesse-site.

Veel wil Maas nog niet kwijt over zijn strijdplan, wel verwacht hij net als veel van zijn collega's een goed begin van zijn ploeg. 'We moeten vanaf de eerste minuut scherp zijn. FC Twente is een gevaarlijke ploeg. Dat ze het na de winterstop zo goed doen zegt wel wat. Het is nog niet gespeeld.'

De onder vuur liggende coach kan in Enschede weer beschikken over Kevin Diks en Sheran Yeini. Achter de namen van Dominic Solanke en Maikel van der Werff staan vraagtekens. 'Dominic heeft vorige week een tik op zijn voet gehad, dus het is even afwachten hoe het met hem gaat. Maikel heeft een blessure opgelopen. Dat bekijken we, net als de status van Arnold Kruiswijk, van dag tot dag.' Mocht Solanke de race tegen de klok niet winnen, dan is het puzzelen voor Maas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.