Lyon koploper af door geweldige omhaal Carlos Eduardo

Reacties

Olympique Lyon is niet langer de lijstaanvoerder in de Franse Ligue 1 door een onverwachte thuisnederlaag tegen Nice: 1-2.

Lyon koploper af door geweldige omhaal Carlos Eduardo

Lyon miste in het thuisduel met Nice topscorer Alexandre Lacazette door een schorsing. De ploeg van trainer Hubert Fournier kreeg in de 22ste minuut een nieuwe domper te verwerken door een hoogstandje van Carlos Eduardo. Met een geweldige omhaal opende de Braziliaan de score: 0-1.

Lyon, dat spelmaker Yoann Gourcuff in de vijftigste minuut geblesseerd zag uitvallen, had een strafschop nodig om weer naast Nice te komen. Maxime Gonalons (foto) maakte vanaf elf meter gelijk in de 56ste minuut: 1-1. Twee minuten daarvoor kreeg Nice-middenvelder Lloyd Palun rood, maar in het restant van het duel kon Lyon niet profiteren van dat overtal.

De bezoekers pakten zelfs een onverwachte zege, dankzij een benutte strafschop van Valentin Eysseric in de 88ste minuut. Les Gones zijn daardoor niet langer koploper in de Franse Ligue 1. Paris Saint-Germain heeft een punt meer, nummer drie Olympique Marseille kan Lyon daarnaast tot op een punt naderen als het zondag wint bij Lens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.