Lukoki hoopt dat Jans ook van hem geweldenaar maakt

Reacties

Jody Lukoki heeft met volle overtuiging voor PEC Zwolle gekozen. Bij de bekerwinnaar en sinds zondag ook houder van de Johan Cruijff Schaal hoopt hij, met behulp van trainer Ron Jans, een toegevoegde waarde te zijn.

Lukoki hoopt dat Jans ook van hem geweldenaar maakt

Met de eerste prijs van het seizoen op zak is PEC uit de startblokken geschoten. Toch keek Jody Lukoki verder dan alleen deze prestaties toen hij werd benaderd door de club uit Overijssel.

'De spelers achterin hebben een goede dieptepass', merkt de ex-Ajacied op in een interview op de clubsite. 'Daar ligt mijn kracht. Ik verwacht dat ze mij daarmee wel goed kunnen bedienen.'

En de 21-jarige speler, die in Zwolle een driejarig contract tekende, dacht bij zijn overstap ook al aan zijn verdere toekomst. 'Ik denk dat Ron Jans mij kan helpen in mijn ontwikkeling. Hij heeft met geweldige buitenspelers als Luciano Narsingh, Oussama Assaidi en Youness Mokhtar gewerkt. Ik hoop dat hij hetzelfde met mij kan doen.'

PEC begint vrijdagavond aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Zwollenaren hopen de papierwinkel rond te krijgen, zodat de kersverse aanwinst direct al kan debuteren. 'Of ik ga starten weet ik niet, maar ik denk dat ik wel bij de selectie zit', was het enige wat de flankspeler erover kwijt wilde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.