Luis Enrique zinspeelt op transfers bij Barcelona

Reacties

Voor Barcelona is het in januari weer mogelijk om spelers te kopen. De club kreeg een registratieverbod vanwege het overtreden van de regels bij jeugdspelers, maar die sanctie is bijna ten einde. Trainer Luis Enrique gaf tijdens een persconferentie aan blij te zijn met de slagkracht op de transfermarkt.

Luis Enrique zinspeelt op transfers bij Barcelona

'Ik heb vernomen dat we in januari weer aankopen kunnen doen', liet Luis Enrique aan de verzamelde media weten. 'Het is een interessant gegeven dat we weer nieuwe spelers mogen kopen en daar hebben we intern over gesproken. Wat er precies is gezegd? Dat houd ik binnenskamers.'

In januari krijgt Barcelona niet alleen de mogelijkheid mogelijke nieuwelingen aan te trekken. Dan mogen ook Aleix Vidal en Arda Turan, overgenomen van respectievelijk Sevilla en Atlético Madrid, gaan spelen voor de Catalaanse grootmacht.

De Spanjaard ging tevens in op de geruchten wat betreft het omkopen van de arbitrage voor de komende Clásico tegen Real Madrid (21 november). 'Dat moeten we serieus nemen', gaf de coach aan. 'Het is geen leuk nieuws en we willen dat er een goed onderzoek wordt gestart', aldus de Barcelona-coach, die de situatie in tegenstelling tot Real-coach Rafa Benítez wél serieus neemt. De coach van De Koninklijke deed de ophef af als onzin.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.