Luis Enrique gooit Cillessen weer voor de leeuwen

Reacties

Jasper Cillessen mag donderdagavond weer eens in actie komen voor Barcelona. Dan staat het bekerduel met Real Sociedad op het programma.

Luis Enrique gooit Cillessen weer voor de leeuwen

Trainer Luis Enrique laat zijn vaste doelman Marc-André ter Stegen thuis voor het tripje naar Baskenland. Het betekent dat Cillessen in San Sebastián de honneurs waarneemt. Derde doelman Jordi Masip is opgeroepen als stand-in van de Nederlander. Aleix Vidal en Jeremy Mathieu zijn voor de bekerwedstrijd gepasseerd.

Voor Cillessen wordt de wedstrijd tegen Sociedad zijn zesde optreden voor Barcelona. In de Primera División en Champions League kwam hij één keer in actie, drie keer speelde hij in de beker. Het duel met Sociedad is de eerste wedstrijd in de kwartfinale van het toernooi om de Copa del Rey. De return wordt op 26 januari afgewerkt.

Van Gaal
Enrique stond tijdens zijn persconferentie van woensdag ook stil bij voorsorteren op het pensioen van zijn ex-trainer Louis van Gaal. 'Ik heb het geluk gehad om hem twee keer mee te mogen maken', refereert de ex-speler van Barça aan de twee Catalaanse periodes van Van Gaal (1997-2000 en 2002-03). 'Als mens en trainer heb ik hem hoog zitten. Hij is een van de beste trainers die ik gehad heb.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.