Luhukay moet vrezen voor zijn baan bij Hertha

Reacties

Jos Luhukay moet tijdens een crisisoverleg kunnen vertellen hoe hij Hertha BSC uit de problemen kan leiden. Technisch manager Michael Preetz weigert op voorhand zijn vertrouwen in de Nederlandse trainer uit te spreken.

Luhukay moet vrezen voor zijn baan bij Hertha

'We zijn niet naïef en zien ook de ranglijst', zei Preetz na de 1-0 nederlaag van woensdag, waardoor Hertha BSC onder de rode streep is beland. 'Het alarm staat al de hele tijd aan. We moeten ons uit deze situatie bevrijden, en dat is ons tegen Leverkusen niet gelukt.'

De vinger wijst in de richting van Luhukay, die sinds 2012 werkzaam is in Berlijn. De trainer wordt verweten niet het maximale uit zijn selectie te halen, ook al vormen de blessures voor onder anderen Salomon Kalou en John Heitinga een excuus. Zijn positie staat ook onder druk. De vraag is of Luhukay zaterdag tegen FSV Mainz 05 nog op de bank zit.

'Dat kan ik nu niet zeggen', zei Preetz na de 1-0 nederlaag van woensdag. 'We moeten het analyseren en er een nachtje over slapen. Daarna zullen we met elkaar praten, en niet over elkaar.' Luhukay heeft nog vertrouwen. De trainer zelf rekent erop dat hij 'de komende dagen zijn ploeg zo goed als mogelijk kan voorbereiden op het duel in Mainz'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.