Luhukay drijft ook Kalou naar de uitgang bij Hertha BSC

Reacties

John Heitinga is niet de enige speler bij Hertha BSC die na een half jaar alweer op een zijspoor is beland. Ook Salomon Kalou krijgt niet langer het vertrouwen van trainer Jos Luhukay. De 29-jarige ex-speler van Feyenoord stelt daarom na zijn optreden op het toernooi om de Afrika Cup met Ivoorkust waarschijnlijk niet terug te keren in Berlijn.

Luhukay drijft ook Kalou naar de uitgang bij Hertha BSC

Heitinga kwam afgelopen zomer nog over van Fulham om leiding te geven aan de jeugdige defensie van Hertha. De 87-voudige international zat echter al vier competitieduels op de bank, voordat Luhukay hem buiten de wedstrijdselectie hield voor het duel van afgelopen woensdag met Eintracht Frankfurt (4-4). Kalou is inmiddels een vergelijkbaar lot beschoren.

Afgelopen woensdag zat de van Lille overgekomen aanvaller voor de vijfde keer op rij op de bank, hoewel zijn teller dit seizoen toch al op vijf treffers staat. Kalou vindt dat hij te weinig krediet krijgt van Luhukay. 'Ik denk dat een speler zoals ik, die al zoveel bereikt heeft, beter behandeld moet worden. Als je een grote speler haalt zoals ik, moet je een team om hem heen bouwen.'

Kalou, in de voorgaande jaren bij Lille (2012-14) goed voor 34 treffers en zestig goals namens Chelsea (2006-12), laat in gesprek met de Berliner Kurier doorschemeren een vertrek te forceren als Luhukay hem blijft negeren. 'Ik ga in januari naar de Afrika Cup. Als dat toernooi voorbij is, ga ik me concentreren op de volgende stap van mijn carrière', aldus Kalou, die Hertha afgelopen zomer nog 1,8 miljoen kostte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.