Lloris gekapitteld bij Spurs: 'Over zijn houdbaarheidsdatum heen'

Reacties

Dat Tottenham Hotspur zondag verloor van Aston Villa is vooral te wijten aan doelman Hugo Lloris. Dat vindt Graeme Souness, die de wedstrijd analyseerde namens Sky Sports. De 69-jarige Schot was niet mild voor Lloris, die volgens Engelse media nog last had van een WK-kater.

Lloris gekapitteld bij Spurs: 'Over zijn houdbaarheidsdatum heen'
© Sky Sports
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 2
Aston Villa
Aston Villa

Lloris verloor met Frankrijk de WK-finale tegen Argentinië na strafschoppen. De keeper kreeg in aanloop naar het toernooi al kritiek en toonde zich in Qatar niet de penaltykiller die Les Bleus nodig had. Zijn rentree bij Spurs leverde een flinke domper op. Lloris liet een schot van Douglas Luiz los en zag hoe Emil Buendia vervolgens profiteerde met de 0-1.

Douglas Luiz maakte uiteindelijk zelf de 0-2 en besliste zo de wedstrijd. Na afloop richtte Souness de pijlen op Lloris. 'Ik ben geen groot fan van hem, dat heb ik al eerder gezegd. Sinds het begin van vorig seizoen heeft hij vier grote fouten gemaakt met een tegendoelpunt tot gevolg. Geen keeper in de Premier League deed het in die periode slechter. Voor mij is Lloris over zijn houdbaarheidsdatum heen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.