Liverpool moet Balotelli opnieuw missen

Reacties

De liesblessure die Mario Balotelli al sinds begin vorige maand parten speelt, houdt hem ook zaterdag tegen Sunderland aan de kant. Manager Brendan Rodgers denkt wel weer te kunnen beschikken over Philippe Coutinho en José Enrique.

Liverpool moet Balotelli opnieuw missen

'Mario probeert in samenwerking met onze medische staf zo snel mogelijk weer fit te raken', aldus Rodgers op de clubsite. 'Hopelijk is hij er snel weer bij.' Een datum voor de terugkeer van Balotelli wilde Rodgers niet noemen, wat het mysterie rondom zijn kwetsuur alleen maar groter maakt.

De Italiaan kwam op 8 november voor het laatst in actie namens Liverpool, dat toen met 1-2 verloor van Chelsea. Het houdt in dat Rickie Lambert voorlopig de enige fitte spits is in de selectie van Rodgers, aangezien Daniel Sturridge ook nog geblesseerd is. Overigens is de vraag of Balotelli zodra hij fit is weer in actie kan komen voor Liverpool, want de Engelse voetbalbond heeft een onderzoek ingesteld naar een vermeend racistisch en antisemitisch bericht van de spits op Instagram, wat hem op een schorsing kan komen te staan.

Coutinho en Enrique zijn zaterdag wel weer inzetbaar, meldde Rodgers. 'Philippe had de afgelopen dagen last van zijn knie, maar voelt zich weer goed. José is ook weer fit, al moeten we met hem wel de nodige voorzorg in acht nemen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.