Liverpool haalt met linksback Robertson derde aanwinst binnen

Reacties

Liverpool heeft zich versterkt met Andrew Robertson. De linksback komt over van Hull City. Volgens Engelse media betalen The Reds ongeveer elf miljoen euro voor de Schot.

Liverpool haalt met linksback Robertson derde aanwinst binnen

Robertson onderging donderdag met succes de medische keuring en tekende vrijdag een meerjarig contract. De 23-jarige verdediger maakte vorig seizoen indruk bij Hull, al kon hij niet voorkomen dat The Tigers afzakten naar het Championship.

'Ik besef het nog niet helemaal. Ik ben zo ontzettend blij dat ik Liverpool-speler ben. Mijn familie is enorm trots op mij. Nu willen we deel uitmaken van de Liverpool-familie. Er zijn niet veel clubs die specialer zijn dan Liverpool. Dit is echt een droom die uitkomt voor mij', reageert Robertson op zijn transfer.

Hull nam de vijftienvoudig international in de zomer van 2014 over van Dundee United. De verbintenis van Robertson bij de degradant liep tot medio 2018.

De vleugelverdediger is de derde aanwinst van Liverpool in deze transferzomer. Dominic Solanke kwam transfervrij over van Chelsea, voor Mohamed Salah maakte Liverpool 42 miljoen euro over naar AS Roma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.