Liverpool grijpt in en haalt verhuurde doelman terug

Reacties

Liverpool heeft maandagavond besloten om Danny Ward per direct terug te halen van zijn uitleenperiode bij Aberdeen. De doelman sluit aan bij de selectie van manager Jürgen Klopp.

Liverpool grijpt in en haalt verhuurde doelman terug

De 22-jarige Ward stapte medio 2015 op huurbasis over van Liverpool naar Aberdeen. Bij de Schotse club veroverde de Engelsman direct een basisplaats en maakte hij een uitstekende indruk.

'We zijn uiteraard teleurgesteld dat Liverpool besloten heeft om gebruik te maken van de optie om Danny terug te halen. We waren afgelopen zomer erg blij dat het ons lukte om hem te halen en we willen Liverpool daar ook voor bedanken. Iedereen heeft kunnen zien dat hij zich fantastisch ontwikkeld heeft. Hij heeft laten zien een zeer capabele doelman te zijn', reageert Aberdeen-manager Derek McInnes op het vertrek van Ward.

Diverse Engelse media melden dat Klopp besloten heeft om Ward terug te halen vanwege de teleurstellende prestaties van Ádám Bogdán. De Hongaarse sluitpost is tweede keeper achter de Belg Simon Mignolet, maar ging dit seizoen al enkele malen opzichtig in de fout. Zo blunderde Bogdán afgelopen vrijdag nog in de FA Cup-wedstrijd tegen Exeter City (2-2). Mogelijk neemt Ward de plek van Bogdán als stand-in van Mignolet over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.