Liverpool gaat ver voor 'Golden Boy' Sterling

Reacties

Liverpool doet alles wat in zijn macht ligt om Raheem Sterling uit de greep van Europese supermachten te houden. Manager Brendan Rodgers zegt dat het grote talent een 'ongelooflijk goed contract' kan tekenen.

Liverpool gaat ver voor 'Golden Boy' Sterling

'Voor een speler van zijn leeftijd, is het voorstel dat we hem gedaan hebben echt fantastisch', aldus Rodgers. Het contract van de twintigjarige aanvaller loopt na het volgende seizoen af. Sterling ontving het contractaanbod van Liverpool eind vorig jaar al en lijkt daarmee niet erg enthousiast over het idee zich nu al voor langere tijd te binden.

Daar komt nog eens bij dat Sterling tijdens de voorbije transferperiode werd gelinkt aan Real Madrid. 'Hopelijk komen de club en zijn zaakwaarnemers tot een akkoord', vervolgt Rodgers, die desalniettemin hoopvol gestemd is. 'Ik heb een paar keer met Raheem over de kwestie gesproken. Hij heeft het hier ontzettend goed naar zijn zin. Dat zie je ook aan de manier waarop hij speelt.'

Paniek
Hoewel de club enorm goed te spreken is over Sterling, laat Liverpool zich niet door paniek leiden. 'Wij zijn geen club die een speler ver boven zijn waarde gaat betalen. Ik heb het nu niet specifiek over Raheem, maar we zijn niet bereid zomaar alle wensen in te willigen', vervolgt de manager.

De in Jamaïca geboren Sterling speelde dit seizoen 23 competitieduels voor Liverpool, waarin hij vijf keer trefzeker was. Hij werd eind vorig jaar verkozen tot Golden Boy, de titel voor het grootste talent van Europa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.