Linse: 'Niet in gesprek met Ajax, Elia blijft in Bremen'

Ajax heeft na het mislopen van Ola John ook naast Eljero Elia gegrepen. Na het veto van Benfica aangaande de komst van John richtten de Amsterdammers zich op Elia.

Linse: 'Niet in gesprek met Ajax, Elia blijft in Bremen'

Elia's zaakwaarnemer Rodger Linse sprak de berichten over de eventuele komst van Elia tegen. 'Ik ben níet met Ajax in gesprek over Eljero Elia. Hij blijft bij Werder Bremen.' Ook de Duitse club ontkent tegenover Voetbal International dat Elia richting Amsterdam vertrekt.

Met het vertrek van Christian Eriksen en de minder renderende vleugelaanvallers Viktor Fischer en Bojan Krkic is trainer Frank de Boer op zoek naar aanvallende versterking. Na het 1-1 gelijkspel in Groningen hekelde de coach het optreden van zijn voorhoede nog.

Aanvankelijk had Ajax de pijlen gericht op het huren van Ola John. Daar wilde Benfica evenwel niet aan meewerken omdat in de spijkerharde derby tegen Sporting Lissabon (1-1) de Portugese topclub liefst drie spelers geblesseerd zag uitvallen.

Onder hen was vleugelspits Eduardo Salvio, een concurrent van John bij Benfica. Ook Nicolas Gaitán en Enzo Perez haalden het einde van de wedstrijd niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen