Link met Man City levert NAC weer twee spelers op

Reacties

De samenwerking die NAC Breda enige maanden terug sloot met Manchester City begint steeds meer vorm te krijgen. De Engelse jeugdinternationals Kean Bryan (19) en Brandon Barker (19) zijn ook in Brabant gearriveerd.

Link met Man City levert NAC weer twee spelers op

Linksback Ashley Smith-Brown en rechtsbuiten Thomas Agyepong behoren al vrijwel de gehele voorbereiding tot de selectie van coach Marinus Dijkhuizen. Woensdag kwamen daar nog twee spelers bij: verdediger Bryan en vleugelspeler Barker (foto).

Laatstgenoemde debuteerde afgelopen seizoen voor de hoofdmacht van The Citizens in het met 5-1 verloren FA Cup-duel met Chelsea. De linksbuiten deed als invaller 37 minuten mee.

Technisch directeur Hans Smulders was onlangs in Engeland om de laatste zaken af te handelen met de beleidsbepalers van Manchester City. Het is de bedoeling dat verdediger Tosin Adarabioyo het totaal aantal City-spelers op vijf brengt in Breda.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.