Lichtsteiner maand aan de kant na hartoperatie

Reacties

Stephan Lichtsteiner is een maand niet inzetbaar voor Juventus. De 31-jarige rechtsback heeft vrijdag een operatie ondergaan, omdat hij met hartritmestoornissen kampte.

Lichtsteiner maand aan de kant na hartoperatie

De problemen van Lichtsteiner kwamen vorige week woensdag aan het licht tijdens de thuiswedstrijd tegen Frosinone (1-1). De Zwitserse international bleef halverwege achter in de kleedkamer wegens ademhalingsproblemen, die werden veroorzaakt door de hartritmestoornissen.

Lichtsteiner miste sindsdien ook de verloren topper tegen Napoli (2-1) en het thuisduel met Sevilla in de Champions League (2-0), omdat diverse onderzoeken moesten uitwijzen wat de oorzaak was van zijn ademnood. Vrijdag meldt De Oude Dame dat er een ablatie is uitgevoerd om de hartritmestoornissen te verhelpen.

Trainer Massimiliano Allegri kan volgens de kampioen van Italië binnen dertig dagen weer een beroep doen op de man die in 2011 overkwam van Lazio en sindsdien 166 duels speelde. De jacht op een EK-ticket van Zwitserland tegen San Marino en Estland gaat aan de 77-voudige international voorbij.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.