Letsch haalt oude bekende op in Arnhem voor Bundesliga-avontuur

Reacties

Matus Bero vertrekt naar VfL Bochum. De middenvelder had een aflopend contract bij Vitesse en is opgepikt door zijn oude trainer Thomas Letsch. Bero tekende een contract voor drie seizoenen in de Bundesliga.

Letsch haalt oude bekende op in Arnhem voor Bundesliga-avontuur

Vanwege zijn transfervrije status had Bero de clubs voor het uitkiezen. Letsch overtuigde de Slowaak om te kiezen voor Bochum. De club knokte zich afgelopen seizoen onder het bewind van de Duitse oefenmeester terug in de degradatiestrijd en bewerkstelligde lijfsbehoud. Daardoor kan Bero nu uitkomen in de Bundesliga.

In 2018 nam Vitesse Bero over van het Turkse Trabzonspor. In Arnhem was Bero al snel een populaire speler en vijf seizoenen lang was hij een belangrijke kracht. Uiteindelijk bleef de teller steken op 143 officiële duels voor Vitesse.

Onlangs nam Bero al afscheid van Vitesse. Via een interview op de clubkanalen uitte de Slowaak zijn dank aan de club. 'Of dit een afscheid is? In het leven en het voetbal weet je het nooit, maar voor nu wel', sprak Bero, die daarmee al hintte naar een vertrek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.