Lens steelt de show met prachtgoal bij eerste Sunderland-optreden Ruiter

Reacties

Jeremain Lens heeft zaterdag van zich doen spreken bij Sunderland. De aanvaller soleerde naar het doel van oefenopponent Bradford City, om vervolgens fraai af te ronden. Tijdens het duel, dat in 2-3 voor de degradant eindigde, maakte Robbin Ruiter voor de eerste keer zijn opwachting voor Sunderland.

Lens steelt de show met prachtgoal bij eerste Sunderland-optreden Ruiter

In de achtste minuut van de wedstrijd kreeg Lens bij een 0-1 voorsprong de bal in de loop mee, waarna hij twee directe tegenstanders op indrukwekkende wijze te kijk zette en doelman Rouven Sattelmaier met een lobje verschalkte.

Lens, die aangever was bij de eerste treffer, scoorde eerder al met geweldige poeiers tijdens de oefenduels met Livingston en Hartlepool United. 'Soms maak je schitterende goals en soms normale, dus ik heb geluk dat ik momenteel mooie treffers maak', liet de aanvaller na afloop aan het clubkanaal weten.

Ruiter

De spits die deze zomer terugkeerde van zijn verhuur aan Fenerbahçe was niet de enige Nederlander binnen de lijnen. Ruiter mocht namelijk starten onder de lat. De dertigjarige doelman zit zonder club nadat hij transfervrij vertrok bij FC Utrecht. Sinds vier dagen traint hij mee bij de Engelsen, op wie hij tot dusver een positieve indruk maakt. Hoewel Ruiter tegen Bradford twee treffers moest incasseren, stond hij ook in de oefenwedstrijd zijn mannetje. Als hij fit wordt bevonden, is de kans groot dat de club hem een contract aanbiedt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.