Leicester City slaat slag met Hull-sterkhouder Maguire

Reacties

Harry Maguire verkast per direct naar Leicester City. De landskampioen van 2016 neemt de centrumverdediger over van Hull City, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. Maguire tekent voor vijf jaar bij The Foxes. Naar verluidt betaalt Leicester City een slordige twintig miljoen voor de mandekker.

Leicester City slaat slag met Hull-sterkhouder Maguire

Hull City lichtte eind vorig jaar nog een optie in het contract van Maguire, waardoor de in Sheffield geboren verdediger nog tot medio 2018 onder contract stond bij de nummer achttien van het vorige seizoen. Maguire speelde dit seizoen 29 competitieduels voor Hull City, maar kon niet voorkomen dat zijn werkgever afzakte naar het Championship.

Op de clubwebsite van Leicester City laat Maguire weten dat hij niet lang na hoefde te denken toen de club belangstelling toonde. 'Dit is natuurlijk een geweldig moment voor me. Toen ik eenmaal bezig was met deze club, wilde ik een transfer maken. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.' Leicester City maakte afgelopen seizoen indruk tijdens de eerste campagne in de Champions League, maar werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Atlético Madrid. In de Premier League eindigde de ploeg als twaalfde in de middenmoot.

Op 12 augustus begint Leicester City aan het nieuwe seizoen in de Premier League. De club moet meteen aan de bak, aangezien het op bezoek gaat bij Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.