Leicester City en Vardy accepteren aanklacht Engelse bond

Reacties

Leicester City en Jamie Vardy hebben de aanklacht van de Engelse bond (FA) geaccepteerd voor zijn aanmerkingen op scheidsrechter Jonathan Moss in het duel met West Ham United van afgelopen zondag. Vardy heeft om een persoonlijke hoorzitting verzocht.

Leicester City en Vardy accepteren aanklacht Engelse bond

Vardy ontstak zondag in woede nadat Moss hem zijn tweede gele kaart had gegeven voor een vermeende schwalbe. De manier waarop de topschutter van de Premier League dat deed, kon volgens de FA niet door de beugel. Maandag werden zowel Leicester als de Engelse spits daarom op het matje geroepen.

De Engelse voetbalbond tikte de koploper in de Premier League ook op de vingers vanwege het gedrag van de spelers nadat Moss West Ham United in de 83ste minuut een strafschop gaf. Door een penalty aan de andere kant werd het uiteindelijk 2-2. Tottenham Hotspur verkleinde het gat op de ranglijst daardoor tot vijf punten.

Vardy en Leicester zijn nu in afwachting van het oordeel van de FA. Door de rode kaart van afgelopen zondag mist de spits de thuiswedstrijd tegen Swansea City. Vervolgens wacht een uitduel met Manchester United voor The Foxes. Die wedstrijd moet Vardy wellicht ook missen door de straf die hem te wachten staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.