Legia verder verzwakt in aanloop naar duels met Ajax

Reacties

Legia Warschau ziet Pools international Bartosz Bereszynski per direct vertrekken naar Sampdoria. Daardoor kan de Poolse kampioen niet over de verdediger beschikken in de komende duels met Ajax in de Europa League. Die wedstrijden staan op 16 en 23 februari op het programma.

Legia verder verzwakt in aanloop naar duels met Ajax

Voor Legia is het vertrek van de 24-jarige sterkhouder een nieuwe tegenvaller. Eind december werd namelijk ook al spits Nemanja Nikolic verkocht. De 29-jarige spits stapte over naar Chicago Fire in de Amerikaanse Major League. Voor de Polen scoorde Nikolic veertig keer in 56 wedstrijden.

Mogelijk verliest de huidige nummer drie van de Poolse competitie ook Aleksandar Prijovic. De Zwitserse spits aast op een overstap naar China.

Jedrzejczyk
Tegenover het vertrek van Bereszynski staat de terugkeer van Artur Jedrzejczyk. De 29-jarige verdediger is woensdag overgenomen van FK Krasnodar en tekende in Polen een contract tot medio 2021. Van 2010 tot 2013 stond hij ook al onder contract bij Legia. Daarna stapte hij over naar de Russen, die hem vorig seizoen al een half jaar verhuurden aan zijn oude werkgever.

Het eerste duel tussen Legia en Ajax in de achtste finale van de Europa League wordt op 16 februari (aftrap 21.05 uur) gespeeld in de Poolse hoofdstad. Op 23 februari is de return in Amsterdam (aftrap 19.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.