Leerdam: 'Om aan te haken, moeten we Feyenoord verslaan'

Reacties

Voor Kelvin Leerdam staat er zondag een bijzondere wedstrijd op het programma. De verdediger annex middenvelder treft zijn voormalige werkgever Feyenoord.

Leerdam: 'Om aan te haken, moeten we Feyenoord verslaan'

Komende zondag wordt cruciaal voor het ambitieuze Vitesse. De Arnhemmers ontvangen in eigen stadion Feyenoord. Na het gelijkspel tegen NAC Breda (2-2) en de nederlaag bij FC Utrecht (3-1) bedraagt de achterstand op koploper PSV al twaalf punten, de achterstand op Feyenoord vijf.

'Als je wilt aanhaken dan moet je zondag winnen', stelt Leerdam in gesprek met Voetbal International. 'Afgelopen zondag hadden we een mooie kans om de aansluiting te vinden, nu moeten we tegen Feyenoord een resultaat boeken. Dat moet, aangezien ik graag mee wil doen om de bovenste plaatsen.'

Leerdam: 'Het verschil met ons en enkele andere clubs is dat wij op het moment dat we kunnen aanhaken, het laten afweten. We hadden een goede serie maar tegen FC Utrecht ging het mis. We werden afgetroefd, niet alleen voetballend maar ook mentaal. Dat moet zondag beter. Feyenoord speelt momenteel erg stabiel.'

Vitesse liet zondag bij monde van algemeen directeur Joost de Wit weten dat het structureel moet strijden om Europees voetbal. Op dit moment bezetten de Arnhemmers echter de teleurstellende elfde plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.