'Jongen van de Kuip' treft met Vitesse oude liefde

Reacties

Kelvin Leerdam. Bij Feyenoord heeft hij zijn debuut gemaakt en werd hij volwassen. Vrijdagavond staat hij met Vitesse tegenover de club die hem zo nauw aan het hart ligt.

'Jongen van de Kuip' treft met Vitesse oude liefde

De verdediger annex middenvelder van Vitesse, de huidige nummer twee van Nederland, heeft zin in het bezoek aan zijn oude ploeg. Feyenoord is momenteel de nummer vier van de Eredivisie.

'Waarom niet? Het is een topwedstrijd', vertelt hij aan Voetbal International over de topper van vrijdag. 'Ik heb bovendien acht jaar met veel plezier bij Feyenoord gespeeld. Uiteindelijk is het niet geworden wat ik hoopte. Vervelend, maar so be it. Zo zit de voetballerij in elkaar: het kan snel gaan.'

'Kuipvrees? Jongens uit de eigen jeugd kennen dat niet', aldus Leerdam. 'Die genieten van de supporters en de sfeer in het stadion. Ook ik ben een jongen van de club, een jongen van De Kuip.'

Lees deze week in Voetbal International meer over Kelvin Leerdam. Hij verhaalt onder meer uitgebreid over zijn mislukte transfer van een jaar geleden. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.