Lazio werpt lijntje uit naar De Boer

Reacties

Lazio ziet in Frank de Boer een serieuze kandidaat om de nieuwe trainer van de club te worden. Via een tussenpersoon heeft de Italiaanse subtopper de belangstelling ook kenbaar gemaakt bij de trainer, weet Voetbal International.

Lazio werpt lijntje uit naar De Boer

Omdat De Boer na het lange seizoen met Ajax nog geniet van een vakantie, heeft de oefenmeester nog niet gesproken met de Romeinen. Of het uiteindelijk wel tot een gesprek zal komen, is bovendien de vraag. Lazio heeft verregaande belangstelling voor De Boer, maar andersom is die belangstelling heel wat minder. De Boer wil koste wat het kost de juiste keuze maken wat betreft een nieuwe club en het is de vraag of Lazio in dat ideale plaatje past.

Eerder werd Lazio in verband gebracht met Cesare Prandelli, Jorge Sampaoli en Manuel Pellegrini, maar naar De Boer is inmiddels ook daadwerkelijk geïnformeerd. Bij de Romeinen staan de Nederlanders Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna onder contract. Die laatste vertrok een jaar geleden nog bij Ajax vanwege zijn moeizame relatie met De Boer. Eerder sprak de succestrainer al met Everton, maar die club lijkt rond te komen met Ronald Koeman.

Vlak voor het einde van afgelopen seizoen zette Lazio zijn trainer Stefano Pioli op straat. Simone Inzaghi maakte het seizoen vervolgens af op interim-basis. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.