Latjetrap met Hazard, steun voor Schreuder

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Latjetrap met Hazard, steun voor Schreuder

Eden Hazard heeft ook meegedaan aan een potje latjetrap. Ter ere van zijn verkiezing tot Speler van het Jaar in de Premier League laat de Chelsea-aanvaller zien hoe hij het aluminium raakt. Gezien zijn reactie is het alledaagse kost…

Jackson Martínez probeert alles en iedereen, inclusief de scheidsrechter, te slim af te zijn. Maar de aanvaller van FC Porto wordt teruggefloten in de Portugese topper tegen Benfica (0-0). 

'Alfred Schreuder is fantastisch'
Dusan Tadic nam afscheid van de fans in Enschede voorafgaand aan het duel tussen FC Twente en AZ (0-2). De aanvaller van Southampton liet weten een fan te zijn van Twente-trainer Schreuder. Daarmee was hij afgelopen zondag een van de weinigen. Het gros van de mensen in de Grolsche Veste wil niets liever dan een vertrek van de coach. (FOX Sports)

Ryan Babel laat zich gelden. De voormalige aanvaller van Ajax en Liverpool maakte afgelopen weekend de derde treffer namens Kasimpasa tegen Rizespor (3-1). Het is zijn achtste van dit seizoen.

• Als het aan Bert van Marwijk ligt wordt niet John Guidetti, maar ADO Den Haag-spits Michiel Kramer de aanvalspartner van Dirk Kuijt bij Feyenoord. 'Ik zou het wel weten als ik het voor het zeggen had bij de topdrie. Wat zal hij kosten, anderhalf tot twee miljoen? Met Guidetti is het toch maar afwachten. Die jongen is lang geblesseerd geweest, speelt niet altijd bij Celtic en de tweede keer bij een club is altijd lastig.' (NOS)

• Tijdens de warming-up van de kwartfinale van de Champions League tegen Atlético Madrid raakte Cristiano Ronaldo met een hard schot een jonge fan, die vervolgens in huilen uitbarstte. Vlak voordat de spelers van Real Madrid de kleedkamers opzochten liet de Portugees zich van zijn warme kant zien. Bekijk hier de excuses van Ronaldo aan de jongeman.

'Dat nieuwe shirt van Feyenoord doet pijn aan mijn ogen. Ik dacht even dat ik een carnavalsvereniging op het veld zag lopen. Ik speelde vroeger wel eens met een artiestenelftal, maar ik denk dat die jongens nog niet eens in dat shirt zouden willen lopen.'
Was getekend Willem van Hanegem. De Kromme is niet bepaald enthousiast over het nieuwe uitshirt van Feyenoord, zoals hij dat al jaren niet is over de markeerstiftfelle uittenue's van Barcelona. 'Het is soms net of ik Bassie en Adriaan ziet voetballen.' (AD)

Johan Cruijff is afgelopen zaterdag 68 jaar geworden. Die leeftijd betekende voor de legendarische nummer veertien een bijzonder moment. In zijn column in De Telegraaf geeft de man achter de fluwelen revolutie bij Ajax op geheel kenmerkende wijze uitleg. 'Als je de getallen bij elkaar optelt kom je op 14 uit', verwijst hij naar zijn rugnummer van weleer. 'Dus als dit geen goed jaar gaat worden… Intussen kijk ik ernaar uit om 77 te worden. Of 86 of 95.'

• Sint-Truiden promoveerde eerder al naar de Belgische eerste klasse en vierde afgelopen zaterdag het kampioensfeest na de wedstrijd tegen het Lommel United van trainer Stijn Vreven, de grootste uitdager van Sint-Truiden. Vreven feliciteerde de trainer van Sint-Truiden netjes met het behalen van de titel, maar kon het bloed van de persman van de club wel drinken…

'Arsenal moet vier topspelers halen'
• Arsenal speelde zondag gelijk tegen koploper Chelsea en won de voorgaande acht competitiewedstrijden allemaal. Toch is die sterke reeks opnieuw niet genoeg om echt mee te doen om de titel gezien tien punten achterstand op The Blues. Arsenal-icoon Thierry Henry is helder om na elf jaar weer kampioen te worden: de buidel trekken voor nieuwe keeper, een centrale verdediger, een controlerende middenvelder en een aanvaller van wereldklasse. (Sky Sports)

'Als we winnen zet ik een tatoeage van de beker op mijn lijf'
Tjaronn Chery laat een tatoeage zetten wanneer FC Groningen op zondag 3 mei de KNVB-beker wint ten koste van PEC Zwolle. Het is voor iedereen die Groningen een warm toedraagt te hopen dat de middenvelder de vorm van zondag vasthoudt. In de Euroborg bepaalde Chery met een geweldige vrije trap de eindstand op 1-1 tegen Feyenoord. (Metro)

• Dat trainers regelmatig een vete uitvechten via de media is bekend, maar ook op het veld vliegen de coaches elkaar wel eens in de haren. Vorig seizoen kregen Arsenal-manager Arsène Wenger en José Mourinho, de coach van Chelsea, het met elkaar aan de stok. Dit keer was het de beurt aan Jorge Jesus en Julien Lopetegui. De Portugese topper tussen Benfica en FC Porto leverde geen treffers op, maar wel vuurwerk na afloop. Een handgemeen werd echter net op tijd in de kiem gesmoord door de assistent-trainers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.