Late treffers Benson leveren RKC Waalwijk punt op

RKC Waalwijk ontsnapte aan de eerste nederlaag. Ondanks de bijdrage van Wilmer Kousemaker moest FC Den Bosch genoegen nemen met een remise (2-2).

In De Vliert deden beide ploegen voor rust weinig voor elkaar onder. FC Den Bosch begon beter aan de tweede helft en dat vertaalde zich in de openingstreffer van John Verhoek. De aanvaller kopte raak na een corner van Kousemaker, die een half uur voor het einde met een schot van dertig meter de marge vergrootte.

Na de aansluitingstreffer van Fred Benson probeerde RKC Waalwijk in de slotfase de eerste nederlaag van het seizoen te voorkomen. Het offensief resulteerde in de gelijkmaker van de aanvaller, die voor de tweede keer profiteerde van slecht ingrijpen van FC Den Bosch-keeper Brahim Zaari.