Late Duitse treffer nekt Oranje Onder-19

Reacties

Oranje Onder-19 heeft het succes tegen Rusland geen vervolg kunnen geven. De Duitse leeftijdgenoten trokken dankzij een late treffer aan het langste eind (1-0).

Late Duitse treffer nekt Oranje Onder-19

Bondscoach Aron Winter had twee wijzigingen doorgevoerd in vergelijking met de openingswedstrijd tegen Rusland, dat dinsdag bij de start van het EK in Griekenland met 1-0 werd verslagen door Nederland.

In de Griekse hitte kwamen vrijdag de Nederlandse beloftes in de beginfase goed weg om gaandeweg de wedstrijd beter voor de dag te komen. Maar het leidde niet tot een doelpunt, waarmee Oranje Onder-19 zeer goede zaken had gedaan op weg naar de halve finale.

Sterker nog, in de laatste minuut zorgde Gianluca Rizzo voor een flinke tegenvaller. De Duitse invaller werd de gevierde man nadat hij uit de rebound de winnende treffer had gemaakt.

Door het resultaat ligt alles open in Groep B, waarbij Nederland, Rusland, Spanje en Duitsland alle drie punten hebben verzameld. Maandag is de laatste groepswedstrijd.

Oranje Onder-19: Drommel; Loof, Lartey Sanniez, Mirani, Paal; De Jong, Duarte (Ouwejan), Nouri (Vlap); Van Amersfoort, Ould-Chikh, Kallon (Kastaneer).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.