Landzaat via geslaagde stage definitief terug bij Willem II

Reacties

Willem II sluit Denny Landzaat weer in de armen. De 38-voudige international van het Nederlands elftal tekende een contract tot het eind van dit seizoen bij de nummer twee van de Jupiler League.

Landzaat via geslaagde stage definitief terug bij Willem II

Landzaat ging tijdens de winterstop al met de Tilburgers mee naar Turkije op trainingskamp. De middenvelder maakte daar een dermate goede indruk op trainer Jurgen Streppel dat hij een permanente plek in de selectie kreeg aangeboden.

'Het is voor Willem II geweldig dat we een speler met zijn staat van dienst kunnen toevoegen aan de selectie', zegt Streppel tegen Voetbal International. 'Denny is voor ons een prima versterking. Hij is superfit. Je kunt merken dat hij goed heeft getraind bij AZ, waar hij zijn conditie op peil hield.' De Tricolores staan op de tweede plaats in de Jupiler League en willen zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie. Streppel denkt met Landzaat een speler te halen die daartoe het laatste zetje kan geven.

Daarmee begint Landzaat aan zijn tweede periode bij Willem II. Hij kwam tussen 1999 en 2003 ook al uit voor de club, waarmee hij in het seizoen 1999/2000 in de Champions League speelde. Verder voetbalde de nu 37-jarige Amsterdammer voor Ajax, MVV, AZ, Feyenoord, Wigan Athletic en FC Twente. Landzaat stond tot het eind van vorig seizoen onder contract bij de club uit Enschede, waarvoor hij op 21 december 2012 zijn laatste wedstrijd afwerkte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.