Lamprou van Feyenoord naar Willem II

Reacties

Kostas Lamprou is het komende seizoen doelman van Willem II. De onderhandelingen zijn zojuist afgerond. De Griek komt op huurbasis over van Feyenoord, waar hij afgelopen seizoen tweede keus was achter Erwin Mulder.

Lamprou van Feyenoord naar Willem II

Met de komst van Warner Hahn van FC Dordrecht, zou hij in het nieuwe seizoen nummer drie in de pikorde worden in De Kuip.

'We zijn heel blij met Kostas', zegt Willem II-trainer Jurgen Streppel tegenover Voetbal International. 'Hij is een heel complete doelman. We hopen ons met hem veilig te spelen in de Eredivisie.'

Ook Excelsior was in de race om Lamprou over te nemen, maar die club ving bot. Bij Willem II moet Lamprou de concurrentiestrijd aangaan met David Meul, de Belg die nog een seizoen onder contract staat in Tilburg.

De verbintenis van Ruud Swinkels, vorig seizoen de nummer één bij de Tricolores, werd na afloop van vorig seizoen niet verlengd. De Tilburgers hadden ook belangstelling voor Eloy Room van Vitesse, alleen wilden de Arnhemmers hem niet laten gaan.

Lamprou maakt sinds het seizoen 2008/09 deel uit van de selectie van Feyenoord. In 2010 werd hij verhuurd aan Excelsior, maar kwam op Kralingen niet aan spelen toe. Hij keerde terug in De Kuip, maar werd nooit vaste waarde.         

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.