Lampard wil vriendschap gebruiken voor opmerkelijke transfer

Reacties

Het zou zomaar kunnen dat Ashley Cole een zeer verrassende rentree op de Engelse velden gaat maken. De 38-jarige linksback wordt begeerd door het Derby County van zijn goede vriend, ex-ploeggenoot én generatiegenoot Frank Lampard.

Lampard wil vriendschap gebruiken voor opmerkelijke transfer

Waar de veertigjarige Lampard inmiddels gestopt is en zijn trainerscarrière is begonnen bij The Rams, is de twee jaar jongere Cole nog altijd actief. Hij zit nu echter zonder club, nadat hij in november vertrok bij Los Angeles Galaxy, en is dus transfervrij. Nu lonkt een rentree in Engeland voor de man die bij Chelsea en het Engelse nationale elftal lang samenspeelde met Lampard.

Het is namelijk precies die connectie die Cole ertoe moet bewegen om naar Pride Park te verhuizen. 'Hij is de beste linksback van zijn tijd', looft Lampard. 'Hij is een voorbeeldige prof en een geweldige kerel. We kijken ernaar', doelt hij op het binnenhengelen van Cole, met wie Derby County al enige tijd in gesprek zou zijn. 'Ik spreek Ash continu, we zijn goede vrienden. Ik weet dat hij erg fit en fris is, en dat hij wil blijven spelen. Daarom spookt dit idee door mijn hoofd, omdat ik weet wat voor invloed hij hier zou kunnen hebben.'

Bij Derby County - dat midweeks nog de volgende ronde van het toernooi om de FA Cup bereikte door Southampton te verslaan - spelen twee Nederlanders. Doelman Kelle Roos is normaliter reservegoalie, maar mag in de bekertoernooien opdraven. Ook voormalig PSV-aanvaller Florian Jozefzoon speelt er, net als Mason Mount, die als huurling van Chelsea vorig seizoen indruk maakte bij Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.