Lamkel Zé provoceert verder via Instagram, 'akkefietje met Van Bommel'

Reacties

Didier Lamkel Zé weet ook na de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Antwerp FC alle aandacht op zich gericht. De aanvaller van Kortrijk provoceerde de meegereisde Antwerp-supporters tijdens de wedstrijd al en ging daar na afloop mee door.

Lamkel Zé provoceert verder via Instagram, 'akkefietje met Van Bommel'
© Pro Shots
Kortrijk
Kortrijk
2 - 1
Antwerp
Antwerp

Antwerp-trainer Mark van Bommel raakte volgens Sporza in de pauze van de wedstrijd verwikkeld in een 'akkefietje' met Lamkel Zé, de ex-speler van Antwerp die na de 1-0 op provocerende wijze de supporters van de bezoekers opzocht. Na afloop gooide hij nog wat olie op het vuur door vanaf het veld te livestreamen op Instagram en vervolgens een foto met de tekst 'fuck Antwerp' te plaatsen. De Belgische media doken daar meteen bovenop.

Ploeggenoot Kristof D'haene reageerde met een knipoog. 'Hij was rustig, verstandig', zei hij. 'Het was een beetje uitdagend, maar dat hoort bij het voetbal. Het is een goeie jongen, geloof me. En op het veld is hij een topspeler. We zijn blij dat hij bij ons is.' Kortrijk-trainer Adnan Custovic vulde aan: 'Hij was zeer goed. Maar hij werd de hele wedstrijd uitgedaagd. We hadden hem beter kunnen beschermen, maar hij pakte geen rood en dat is al goed.'

Van Bommel zei na afloop niets over Lamkel Zé, maar wel over het wedstrijdverloop. De oefenmeester nam zijn spelers niets kwalijk na de eerste nederlaag van het seizoen. Van Bommel was goed te spreken over de instelling van zijn ploeg en sprak van een 'onnodige nederlaag'.

'Mijn jongens hebben het gewoon hartstikke goed gedaan', zei Van Bommel tegen Sporza. 'Ik kan mijn jongens niets verwijten, want we hadden een tiental goeie mogelijkheden. Maar we lieten ons twee keer verrassen in de restverdediging.'

'Ik kan niets zeggen over de intensiteit of de mentaliteit, want die was goed. De jongens hebben het gewoon hartstikke goed gedaan', concludeerde Van Bommel. Ondanks de nederlaag is Antwerp nog wel de koploper van België: de eerste 10 wedstrijden leverden 27 punten op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.