Lagerbäck zet Ronaldo en Pepe op scherp met sneer

Reacties

Lars Lagerbäck heeft het vuurtje voor het groepsduel met Portugal aangewakkerd. De bondscoach van IJsland haalde uit naar Cristiano Ronaldo en Pepe, de twee vedetten die hij in het eerste duel zal ontmoeten.

Lagerbäck zet Ronaldo en Pepe op scherp met sneer

Lagerbäck, die samen met Heimir Hallgrímsson de scepter zwaait bij IJsland, begint het EK op 14 juni  tegen Portugal. Ook Oostenrijk en Hongarije maken deel uit van Groep F.

De ervaren Lagerbäck is duidelijk over Ronaldo en Pepe. 'Portugal beschikt over een van de beste spelers van de wereld, maar ook over een uitstekende acteur', refereerde hij in gesprek met NRK Sport aan Ronaldo. 'In de finale van de Champions League tegen Atlético Madrid zagen we nog een optreden van iemand die zou mee zou kunnen in Hollywood', vervolgde Lagerbäck over Pepe. 'Ik houd niet van dat soort dingen. Het zou mooi zijn als spelers op basis van videobeelden nog gestraft kunnen worden voor dat soort praktijken.'

IJsland, dat debuteert op het EK, was in de kwalificatie Oranje nog de baas. In Groep A werd de ploeg van Lagerbäck tweede achter Tsjechië. Ook nummer drie Turkije plaatste zich voor het toernooi in Frankrijk. Lagerbäck was eerder ook al actief met Zweden op een EK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.