Laatste duel Van Bommel bij PSV eindigt na 45 minuten

Zes dagen na zijn laatste officiële optreden namens PSV heeft Mark van Bommel zijn laatste minuten van zijn laatste seizoen volgemaakt. De 36-jarige middenvelder kwam vrijdag aan de aftrap in het vriendschappelijke duel met Gemert. Na 45 minuten was het gedaan voor Van Bommel, die na rust niet meer terugkeerde binnen de lijnen.

Laatste duel Van Bommel bij PSV eindigt na 45 minuten

Daarmee kwam het laatste seizoen ten einde voor de oud-international, die afgelopen zondag in Enschede met twee gele kaarten zijn laatste officiële competitiewedstrijd ook al voortijdig zag eindigen.

'Maar dit was niet mijn afscheidswedstrijd, die is in juli', zei Van Bommel, die over twee maanden afzwaait. Voor het duel op vrijdag 19 juli zijn onder anderen Franck Ribéry, Arjen Robben (beiden Bayern München) en Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain) uitgenodigd.

Het oefenduel in Gemert was ook de laatste wedstrijd met Dick Advocaat op de bank bij PSV. Misschien wel tekenend voor het dienstverband van de Haagse coach eindigde het duel in een magere 3-0 zege. Jeremain Lens, Zakaria Bakkali en Joshua Brenet scoorden. Rik Schouw, Elvio van Overbeek en Nigel Bertrams debuteerden in de Eindhovense hoofdmacht.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen