Kuipers door KNVB wederom aangewezen voor kraker

Reacties

Björn Kuipers is aangewezen om volgende week de verzette topper tussen PSV en Feyenoord te fluiten. Hij zou anderhalve week geleden ook al de leiding over dat duel hebben.

Kuipers door KNVB wederom aangewezen voor kraker

Omdat het Europa League-duel van PSV bij Estoril de donderdag vóór PSV - Feyenoord gestaakt werd en op vrijdag moest worden uitgespeeld, werd de topper in Eindhoven uitgesteld. Na veel gedoe werd woensdag 17 december uiteindelijk aangewezen als nieuwe speeldatum. Ook voor die wedstrijd heeft de KNVB Kuipers gekozen als scheidsrechter.

De beste scheidsrechter van Nederland fluit in het weekend (vrijdag) ook al Heracles Almelo - FC Dordrecht. Op zondag is Pol van Boekel de arbiter bij Ajax - FC Utrecht, de topper tussen PSV en FC Twente staat die dag onder leiding van Kevin Blom, terwijl Serdar Gözübüyük Feyenoord - AZ in goede banen moet zien te leiden.

Beker
Volgende week worden op dinsdag, woensdag en donderdag ook zeven van de acht achtste finales in de KNVB-beker gespeeld. Het meest aantrekkelijke affiche wordt gefloten door Reinold Wiedemeijer: hij hanteert de fluit tijdens Ajax - Vitesse. Roda JC Kerkrade - PSV wordt vanwege de verzette kraker in het Philips Stadion in januari pas gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.