Kuijt ziet Van Persie graag naar Feyenoord komen

Reacties

Dirk Kuijt had dit seizoen al graag samen met Robin van Persie gespeeld bij Feyenoord, maar van een nieuwe samenwerking kwam het deze zomer nog niet.

Kuijt ziet Van Persie graag naar Feyenoord komen

Deze zomer kwamen beide families elkaar tegen op Aruba. 'We hebben lekker op het strand gevoetbald, maar ook veel gesproken over zijn situatie. Natuurlijk heb ik gevraagd of het hem leuk leek naar Feyenoord terug te komen.'

'Tegen beter weten in eigenlijk', vervolgde Kuijt tegen Voetbal International. 'Ik merk bij heel veel voetballers dat die behoefte er niet is om weer in Nederland te spelen. Het is heel moeilijk daar een ambitie in te vinden. De kans op je bek te gaan is groot.'

'Ik heb het hem zeker gevraagd, meer met een glimlach dan dat ik dacht dat hij echt zou komen. Ik vraag het Robin volgend jaar gewoon weer', besloot Kuijt.

Een jaar geleden keerde Kuijt na negen jaar terug bij Feyenoord. De nu 36-jarige aanvaller kwam over van Fenerbahçe, waar Van Persie nu speelt. In het seizoen 2003/04 speelden beide aanvallers samen in De Kuip.

Lees in de nieuwe editie van Voetbal International een uitgebreid interview met Dirk Kuijt, die uitkijkt naar de start van het nieuwe seizoen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.