Kuijt spreekt van overtreffende trap van kippenvel

Reacties

Dirk Kuijt vond zijn onthaal tijdens de Open Dag van Feyenoord nóg indrukwekkender dan toen hij in 2003 bij de club tekende. Dat zei de aanvaller na de traditionele helikoptervlucht.

Kuijt spreekt van overtreffende trap van kippenvel

Kuijt en de andere versterkingen van Feyenoord werden zondag tijdens de Open Dag als helden begroet door tienduizenden supporters. In totaal waren er 52.000 fans aanwezig tijdens de Open Dag; dat zijn er méér dan in een volle Kuip kunnen.

'De eerste keer dat ik hier kwam had ik kippenvel, maar nu staan mijn haren nog verder overeind. Daar wil ik het legioen ontzettend voor bedanken', zei Kuijt, die met Marko Vejinovic en Simon Gustafson een van de drie prominente aanwinsten is van Feyenoord. Daarnaast stapten de zelfopgeleide Kamil Miazek, Stef Gronsveld, Bart Nieuwkoop, Jari Schuurman en Calvin Verdonk ook uit de helikopter.

Ook hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst genoot van de sfeer van de Open Dag. Hij toonde zich positief over de ontwikkeling van zijn ploeg, ondanks de 2-1 oefennederlaag tegen VVV-Venlo van zaterdag. 'We zijn nu drie weken onderweg en de jongens werken hard. We gaan er een mooi seizoen van maken.'

VIDEO: De Kuip ontploft bij de rentree van Dirk #Kuyt. Wát een ontvangst! #Feyenoord

Een video die is geplaatst door Feyenoord (@feyenoord.rotterdam) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.