Kuijt opvallende afwezige in basiself Feyenoord

Reacties

Dirk Kuijt maakt geen deel uit van de basiself van Feyenoord, dat het woensdagavond (19.45 uur) opneemt tegen Heracles Almelo. De captain van de Rotterdammers begint op de bank. Bilal Basaçikoglu is zijn vervanger.

Kuijt opvallende afwezige in basiself Feyenoord

Kuijt wordt door trainer Giovanni van Bronckhorst gespaard voor de bekerfinale van komende zondag tegen FC Utrecht. Bij afwezigheid van de 35-jarige aanvaller – laatste weken actief als Nummer 10 – draagt Miquel Nelom de aanvoerdersband.

Terence Kongolo verschijnt, net terug van een hamstringblessure, direct aan de aftrap. Hij is in het centrum van de verdediging de vervanger van Eric Botteghin, die in het competitieduel met FC Groningen (1-1) nog mocht starten. Ook Karim El Ahmadi begint niet. De Marokkaanse spelverdeler - buiten de wedstrijdselectie gelaten - ziet dat Marko Vejinovic zijn plaats inneemt.

'Karim had nog wat last van zijn knie', verklaarde Van Bronckhorst voor de camera van FOX Sports. 'Hij heeft na de wedstrijd tegen Groningen een paar dagen niet kunnen trainen. Daarom hebben we besloten om hem rust te geven. Dirk Kuijt en Eric Botteghin krijgen ook rust, met het oog op de finale. We hebben een brede selectie en ik denk dat we met de ploeg waarmee we vandaag starten ook van Heracles kunnen winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.