Kruys boekt bij Jong PSV eerste zege met Sparta

Sparta Rotterdam heeft een overwinning geboekt op bezoek bij Jong PSV. Het betekende de eerste zege onder leiding van trainer Gert Kruys.

Halverwege de eerste helft zette Stef Peeters de bezoekers op voorsprong, maar zes minuten na rust trok Jong PSV de stand gelijk. Uitgerekend Rai Vloet, de zoon van bekritiseerde Sparta-directeur Wiljan Vloet, zorgde voor 1-1. Maar de Rotterdammers namen dankzij Mimoun Mahi alsnog drie punten mee naar huis. Hij bepaalde in de 66ste minuut de eindstand op 1-2.

Door de overwinning heeft Sparta nu 41 punten uit 25 wedstrijden, waarmee de ploeg van Kruys de vijfde plaats bezet in de Jupiler League. De achterstand op koploper FC Dordrecht bedraagt negen punten. Jong PSV blijft steken op de twaalfde plaats.