Krul en Ajax wachten op 'perfecte oplossing'

Reacties

Manager Rafa Benítez houdt er rekening mee dat de Nederlandse enclave bij Newcastle United verder wordt uitgedund. Voor Tim Krul wordt gezocht naar de 'perfecte oplossing'.

Krul en Ajax wachten op 'perfecte oplossing'

Na het vertrek van Siem de Jong naar PSV ligt er nog het voorstel van Ajax op tafel om Krul voor een jaar te huren. Newcastle United is bereid mee te werken aan deze constructie, met het idee Nederlandse doelman over een jaar helemaal fit en met wedstrijdritme terugkeert. Wel moet de goalie zijn contract op St. James' Park verlengen.

Voorlopig is er geen sprake van een definitief akkoord. 'We moeten wachten en de beste oplossing vinden', zegt manager Rafa Benítez in The Chronicle. 'Je denkt altijd eerst aan de club en daarna aan de speler, als je een oplossing kan vinden die voor beide partijen perfect is.'

Krul staat zeker open voor een (tijdelijke) verhuizing naar Amsterdam. Hersteld van een zware knieblessure wil hij zich op het hoogste niveau laten zien in plaats van in het Championship met Newcastle United.

Janmaat
Ook Daryl Janmaat staat aan de vooravond van een vertrek bij Newcastle United. De Premier League lonkt voor de rechtsback, die afgelopen weekend buiten de selectie werd gehouden voor het duel met Bristol City. West Ham United wordt genoemd als beoogde bestemming.

Volgens Benítez is het allerminst zeker dat Janmaat verkast. 'Als er een fantastisch bod komt, dan zullen we dat bekijken. Maar op dit moment is hij een speler van ons team. Ik heb er geen enkel probleem mee om hem in te zetten. Ik heb hem ook verteld dat het feit dat hij hier is betekent dat hij een speler is die ik graag heb.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.