Kroatisch talent (16) treedt in voetsporen Modric met transfer naar Spurs

Reacties

Tottenham Hotspur heeft de strijd om de handtekening van het Kroatische talent Luka Vuskovic gewonnen. De zestienjarige verdediger komt in 2025 over van Hajduk Split als hij achttien jaar oud is geworden en tekent dan tot medio 2030.

Kroatisch talent (16) treedt in voetsporen Modric met transfer naar Spurs
© Pro Shots

Vuskovic geldt in eigen land als groot talent en is de jongste speler die in actie kwam in de Kroatische competitie. In maart werd de 1 meter 93 lange mandekker ook nog eens de jongste doelpuntenmaker in de historie van Hajduk Split met zijn treffer in het bekerduel met NK Osijek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spurs was volgens Engelse media een van de vele clubs uit de Premier League met belangstelling voor Vuskovic, die afgelopen seizoen met Hajduk Split in de finale van de Youth League verloor van AZ. Naar verluidt betalen de Londenaren zo'n vijftien miljoen euro voor hem.

Met zijn overstap naar Tottenham treedt de momenteel overigens geblesseerde Vuskovic in de voetsporen van enkele bekende landgenoten. Luka Modric, Vedran Corluka en Niko Krancjar kwamen in het verleden ook uit voor de club, waar Ivan Perisic op dit moment onder contract staat.

In aanloop naar de Youth League-finale lichtte VI Vuskovic al uit als een van de spelers om op te letten. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.