Kramaric moet Stevens voor degradatie behoeden

Reacties

Huub Stevens krijgt in de jacht op handhaving in de Bundesliga de beschikking over Andrej Kramaric. De 24-jarige spits wordt door 1899 Hoffenheim gehuurd van Leicester City, waar hij op het tweede plan was geraakt.

Kramaric moet Stevens voor degradatie behoeden

Leicester-manager Claudio Ranieri had onlangs al door laten schemeren dat de Kroatische international op huurbasis mocht vertrekken. De Italiaan, die met zijn ploeg vriend en vijand verbaast door de koppositie te delen met Arsenal, stelde dat Kramaric in de pikorde Jamie Vardy, Shinji Okazaki en Leonardo Ulloa boven zich moest dulden. Bij Leicester heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2018.

Stevens kan hulp goed gebruiken. Hij is momenteel de hekkensluiter van de Bundesliga. Zaterdag hervat Hoffenheim de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen. 'Ik ben enorm blij om voor deze club te kunnen spelen en zal er alles aan doen om degradatie te voorkomen', liet Kramaric al optekenen.

Kramaric werd in januari 2015 nog voor ruim negen miljoen euro vastgelegd. Destijds namen de Engelsen hem over van HNK Rijeka, waar hij in indruk had gemaakt door aan de lopende band te scoren. Ook Feyenoord ondervond dat. In de Europa League maakte Kramaric een hattrick tegen de Rotterdammers. In de Premier League kon de spits zijn faam niet waarmaken. Dit seizoen staat hij pas op zes officiële duels en scoorde hij alleen in de League Cup.

Met de tijdelijke transfer houdt Kramaric ook de hoop op EK-deelname levend. Door weer aan bod te komen hoopt hij zich ook voor de nationale ploeg weer in de kijker te spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.