Kostic helpt crisismanager Stevens aan een punt

Reacties

Filip Kostic (foto) heeft trainer Huub Stevens een zwaarbevochten punt bezorgd op bezoek bij FSV Mainz 05. De voormalige aanvaller van FC Groningen bepaalde een kwartier voor tijd de eindstand namens VfB Stuttgart: 1-1

Kostic helpt crisismanager Stevens aan een punt

Het was pas zijn eerste treffer in dienst van Die Schwaben, al was de linkspoot wel erg fortuinlijk. Kostic kwam naar binnen vanaf de rechterkant en zag zijn voorzet door alles en iedereen gemist worden. Daarmee nemen de zorgen van trainer Huub Stevens weer wat af.

De hekkensluiter stelde crisismanager Stevens in november aan om de club te behoeden van degradatie. In het eerste duel onder zijn leiding haalde Stuttgart uit tegen SC Freiburg (4-1), maar een week later bleek Schalke 04 (4-0) een maatje te groot. Op bezoek bij Mainz moest de weg omhoog weer worden ingezet, maar de rake vrije trap van Johannes Geis na ruim een half uur schopte die plannen behoorlijk in de war: 1-0.

VfB Stuttgart pakte uiteindelijk een punt, maar staat na vijftien speelronden nog steeds op de achttiende plaats in de Bundesliga. De achterstand op SC Freiburg, Borussia Dortmund en Werder Bremen is verkleind tot één punt. In 2014 zijn Hamburger SV en SC Paderborn de laatste tegenstanders van VfB Stuttgart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.