Koploper Atlético neemt lastige hobbel Villarreal

Reacties

Atlético Madrid heeft met een minimale zege op Villarreal een belangrijke stap gezet in de titelrace. De Madrilenen hadden voldoende aan een vroege openingstreffer: 1-0.

Koploper Atlético neemt lastige hobbel Villarreal

Zonder de aan zijn hamstring geblesseerde clubtopscorer Diego Costa nam Atlético al in de veertiende minuut de leiding. De volledig vrijstaande Raúl García kopte de thuisploeg op voorsprong uit een corner van Koke.

Na dit openingsdoelpunt nam Atlético direct gas terug. Villarreal mocht steeds vaker het spel maken, maar rond het strafschopgebied liepen de aanvallen van de bezoekers spaak. Hierdoor trok Atlético de minimale voorsprong over de streep en werd de lastige hobbel Villarreal genomen.

Voor Atlético was het alweer de zesde competitiezege op rij. De Spaanse koploper heeft daardoor een voorsprong van respectievelijk vier en zes punten op achtervolgers Barcelona en Real Madrid, die beide een duel minder gespeeld hebben. Woensdag ontvangt Atlético in de kwartfinale van de Champions League Barcelona, nadat afgelopen dinsdag de heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.