Koning Winter achtervolgt CSKA, Huysegems is nu postbode

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Koning Winter achtervolgt CSKA, Huysegems is nu postbode

CSKA Moskou toog naar Spanje voor een trainingskamp. De Russen wilden de winter ontvluchten. Dat is niet helemaal gelukt.

• Kent u hem nog? Stein Huysegems. De 34-jarige veertienvoudig international van België kwam in het verleden onder meer uit voor AZ, Feyenoord, FC Twente en Roda JC. De Belg probeerde het na een avontuur bij Wellington Phoenix nog in zijn vaderland bij Dessel Sport, maar heeft het glamourbestaan van profvoetballer inmiddels ingewisseld voor een leven als familieman en… postbode. De vleugelflitser van weleer speelt voor zijn lol bij het plaatselijke FC Berlaar-Heikant en  geniet van zijn huidige leven. 'Om vier uur sta ik op en een uurtje later begint mijn werkdag. Eerst verdeel ik de kranten, dan sorteer ik de post en tot slot breng ik die met mijn brommer rond. Je komt met veel mensen in contact en dat vind ik heel leuk.' Om 14.00 uur is Huysegems klaar met werken. 'Op dat vlak is er weinig verschil met mijn leven als profvoetballer, behalve dat ik nu veel vroeger moet opstaan.' (Het Laatste Nieuws)

• Voorafgaand aan het duel tussen PSV en SC Heerenveen vindt zondag een huldiging plaats. Het gaat echter niet om een speler, maar om een supporter van de Eindhovenaren. Michael van Gerwen, fervent PSV-supporter, wordt in zijn lievelingsstadion gehuldigd voor het behalen van de wereldtitel darts. (Eindhovens Dagblad) 

Diego Maradona is opgenomen in de Italiaanse Hall of Fame. De inmiddels 56-jarige Argentijn wordt op 10 mei tevens tot ereburger van Napels uitgeroepen. Pluisje was dinsdagavond de gastheer bij speciale show ter ere van het dertigjarige jubileum van de eerste landstitel in de geschiedenis van Napoli, die aan de hand van Maradona veroverd werd.

'De kaartjes voor mijn show kosten driehonderd euro. Waarom? Omdat die van de voorstelling van Pelé tweehonderd euro kosten en hij wordt altijd tweede!'
Maradona kon het tijdens de jubileumshow tevens niet laten een kleine sneer uit te delen aan zijn eeuwige concurrent Pelé.

'Ik zie het als een compliment dat het blijkbaar een discussiepunt is. Normaal zou dat niet zo zijn, want Kenneth was vorig seizoen de speler van het jaar van Feyenoord. Als ik niet goed zou keepen, zou niemand het erover hebben. Het laat in mijn ogen zien dat ik goed bezig ben'
Brad Jones maakt zich geen zorgen over de keepersdiscussie bij Feyenoord. De Australiër ziet het zelfs als een compliment dat er überhaupt een discussie is. (De Telegraaf)

• Het nieuwe logo van Juventus deed maandagavond behoorlijk wat stof opwaaien in de voetbalwereld. Wellicht dat deze variant ook voor Arsenal een uitkomst biedt.

• Lazio-spits Ciro Immobile heeft het dit seizoen op zijn heupen in Italië. De Italiaan maakte dit seizoen al elf treffers in de Serie A en blijkt ook buiten het veld te scoren. Op het gebied van soepele heupen moet de aanvaller het echter wel afleggen tegen zijn vriendin Jessica.

🙅🏻‍♂️💃🙅🏻‍♂️💃

Een video die is geplaatst door Ciro E Jessica (@ciroejessicaimmobile) op

• Naar verluidt hebben Kurt Zouma en N'Golo Kanté de video van Immobile ook bekeken. Of ze lachen om iets anders. Het is in ieder geval aanstekelijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.